MARDİN / MİDYAT - Midyat Mesleki Eğitim Merkezi

Şbt

Bakanlığımız okul ve kurumlarında; atık yönetimi, sürdürülebilirlik ve çevre dostu uygulamaların yaygınlaşması amaçlanmaktadır. Resmi ve özel okullarımızda öğrencilerde atık üretimini azaltmak, geri/ileri dönüşümü teşvik etmek ve çevreye duyarlılık konularında farkındalık oluşturmak, yenilikçi çözümleri geliştirmek amacı ile  "Sıfır Atık Yarışması"  planlanmaktadır.

Ara

Midyat Mesleki Eğitim Merkezi PVC  ve Dış Cephe Sistemleri  öğrencileri köy okullarında ki pencereleri onarıyor.

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinliğimiz.

Eyl

65 Yaşında ki Ustamıza usta Öğreticilik Belgesini Takdim Ettik

Eyl

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen projemiz ile Moda Tasarım Teknolojisi ve Güzellik / Saç Bakım Hizmetleri alanında eğitim gören öğrencilerimiz Avrupa boyutunda staj faaliyeti içerisinde yer aldı.

Mrt

1–7 Mart Deprem haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı düzenlendi.